INTERNE VACATURES

(Junior) Sales Manager

Wie zijn we?

 

D&C Outsourcing is een Oost-Vlaams bedrijf gelegen te Mariakerke, Gent.
Als bedrijf zetten wij een uniek concept in de markt. Wij specialiseren ons in het tewerkstellen van zelfstandige arbeiders op projectbasis en zijn actief in West – en Oost-Vlaanderen.

We bieden korte – en lange termijnprojecten aan in diverse sectoren.
Zo kun je onze mensen terugvinden in de productie, de bouwsector, de schoonmaak en de vleesindustrie. Uiteraard weerhoudt dit ons niet om voor arbeiders met andere capaciteiten een gepast project te vinden. Kortom, hebben wij een gemotiveerde medewerker dan vinden we voor hem een passende job!

 

Enthousiast zijn wij op zoek naar een “spring in het veld” die ons team wil komen versterken.Wat doet een (Junior) sales manager bij D&C Outsourcing?

 

Als sales manager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij bouwt duurzame partnerships uit en reikt klanten oplossingen aan om hen te helpen groeien.


 

Welke taken komen aan bod? Hoe ziet jouw dag eruit?

 

 • Met een goede kop koffie in de hand start je jouw dag met een briefing samen met de kantoorverantwoordelijke. Je bespreekt belangrijke zaken die de afgelopen week zijn gebeurd, stelt vragen waarbij je ondersteuning nodig hebt en stelt doelen voorop.
 • Het is jouw taak om te prospecteren en nieuwe klanten binnen te halen. Dit gebeurd zowel telefonisch, per email als in fysieke bezoeken. Je bouwt een eigen klantenbestand uit en onderhoud de relaties.
 • Administratie in orde brengen bij elke nieuwe opstart.
 • Evaluatiegesprekken bij bestaande klanten en het bezoeken van de medewerkers maakt een groot deel uit van de job.
 • Je houdt van een uitdaging en werkt op basis van targets.
 • Je woont geregeld een netwerkevent bij waarbij je contact legt met potentiële nieuwe klanten.
 • Je hebt wekelijks contact met ons kantoor in Roemenië waarbij je kandidaten overloopt en vacatures uitwisselt.Onze ideale sales manager is:

 

 • Ambitieus, resultaatgericht en gepassioneerd door sales. Potentiële klanten overtuigen om met D&C Outsourcing samen te werken is een uitdaging die jij maar al te graag aangaat. Je kan niet wachten om je telefoon te pakken en de voordelen van een samenwerking met ons bedrijf toe te lichten. Ook ga je fysiek bij de bedrijven langs om je verhaal kracht bij te zetten en eventuele opstarten te begeleiden. Je tilt jezelf en je kantoor graag naar een hoger niveau en met een target voor ogen presteer je nog beter.
   
 • Communicatief en professioneel. Jij bent het uitgangsbord van ons bedrijf en draagt profesionalisme hoog in het vaandel. Je bent communicatief sterk en handelt altijd open en eerlijk met het doel om een lange termijn relatie uit te bouwen. Daarnaast durf je initiatief nemen.
   
 • Hands-on. Dankzij jouw doe-mentaliteit en doorzettingsvermogen kan je in elke situatie je plan trekken. Je bent een entrepreneur die proactief en oplossingsgericht denkt en handelt. Autonoom werken schrikt je niet af maar het liefst van al werk je in teamverband.

 


Aanbod:

 

Je komt terecht in een jong, groeiend bedrijf die zijn medewerkers de ruimte gunt om uit hun comfortzone te stappen en zichzelf te ontdekken. Je werkt vanuit ons kantoor te Mariakerke, Gent.


- Competetief loon

- Bedrijfswagen met tankkaart

- Gsm abonnement en laptop
- Maaltijdcheques

- Wettelijke verlofdagen volgens tewerkstelling

- Sales opleiding on the field  
- …

 

  

Extra informatie:


Ben jij schoolverlater en/of heb je geen ervaring in de sales maar ben je gedreven en hou je van uitdagingen? Aarzel dan niet om te sollicitateren op deze vacature!

Ben jij op zoek naar een half-/parttime job, voor deze vacature is dit zeker ook een optie!

Zelfstandig en op zoek naar extra werk? Solliciteer zeker!